Ingrediente: 250 gr untura 150 gr zahar pudra 100 gr smantana sau iaurt 2 oua 1 lingurita de otet 1 pachet de praf de copt Faina cernuta (cat cuprinde ; eu am...
Ingrediente: 1 pahar de ulei 1/2 pahar de bors 25 g. drojdie proaspata sau o lingurita de drojdie uscata 1 varf de cutit sare 1 lingurita esenta de vanilie sau...
Ingrediente: 200 gr untura de porc (cam 4 linguri) sau osinza 460 gr faina alba - recomand Baneasa 000 2 pliculete praf de copt 2 linguri otet 9-10 linguri apa...
Parfumate si zemoase, prunele sunt fructele preferate pentru compoturi, gemuri si marmelade. Totusi, prunele se consuma crude, cu coaja cu tot si sunt recunoscute pentru proprietatile digestive.
Ingrediente: 250 g ricotta 300 g faina 175 g unt un pic de sare nutella magiun de prune cu napolitane de cacao un galbenus de ou pentru uns zahar pudra
Ingrediente: 200 g unt 40 g miere 2 linguri zahar brun 1 ou 150 prune uscate(tocate marunt) 40 praf de roscove 300 g faina 1/2 lingurita sare 1 lingurita praf...