Caise umplute cu ton si rozmarin
Pentru un entrée usor, fara gatit si dulce-sarat, opteaza pentru aceste caise umplute cu crema de branza si ton! Doar 4 ingrediente vor fi necesare pentru a face aceasta reteta, testata si aprobata de intreaga echipa Ptitchef ;-) Nu uitati rozmarinul: planta proaspata va inviora aromele acestui preparat ;-) v
Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Caise gratinate
-
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
-
Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
-
Halloumi prăjită la tigaie - cu miere și rozmarin
Preparare
Preparati umlutura:
Scurgeti tonul si zdrobiti-l. Adaugati crema de branza si amestecati. Apoi adaugati sare, piper si rozmarin si amestecati bine.Splati caisele si taiati-le pe jumatate. Indepartati samburele si umpleti fiecare jumatate cu umplutura preparata anterior.
Gata!
Observații
Umplutura: puteti pune ce plante aromatie va plac
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!