Caise caramelizate servite cu crema de mascarpone, vanilie si miere

Desert
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire5 min
  • Pentru inceput, taiem caisele in jumatate, scoatem samburii si punem in mijlocul fiecarei jumatati de caisa cate o bucatica se unt si o jumatate de lingura de zahar brun. Le aranjam frumos intr-o tava, pe hartie de copt si le dam la cuptor (la functia de grill daca aveti) pentru 5 minute sau pana cand zaharul se caramelizeaza si caisele capata o culoare brun-aurie.
  • In timp ce caisele sunt la cuptor, pregatim crema: amestecam crema mascarpone cu semintele unei pastai de vanilie si cu miere.
    Aranjam desertul intr-un pahar cu picior sau intr-un platou, decoram cu frunzulite de menta proaspata si servim.

Punctează această reţetă

MMentasirozmarin

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Execelent

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

O.K.

abuz

anonymous

Delicios !

abuz

anonymous

B

abuz

anonymous

Usor de facut

abuz