Petitchef

Caise caramelizate servite cu crema de mascarpone, vanilie si miere

Desert
2 porții
10 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pentru inceput, taiem caisele in jumatate, scoatem samburii si punem in mijlocul fiecarei jumatati de caisa cate o bucatica se unt si o jumatate de lingura de zahar brun. Le aranjam frumos intr-o tava, pe hartie de copt si le dam la cuptor (la functia de grill daca aveti) pentru 5 minute sau pana cand zaharul se caramelizeaza si caisele capata o culoare brun-aurie.
  • In timp ce caisele sunt la cuptor, pregatim crema: amestecam crema mascarpone cu semintele unei pastai de vanilie si cu miere.
    Aranjam desertul intr-un pahar cu picior sau intr-un platou, decoram cu frunzulite de menta proaspata si servim.

Rețete inrudite

YouTube

Caise gratinate


Poze

Caise caramelizate servite cu crema de mascarpone, vanilie si miere
Caise caramelizate servite cu crema de mascarpone, vanilie si miere - poza 2
Caise caramelizate servite cu crema de mascarpone, vanilie si miere - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

16/11/2013

Execelent

(0) (0) Abuz
11/04/2013

Delicios

(0) (0) Abuz
28/10/2012

O.K.

(0) (0) Abuz
06/01/2012

Delicios !

(0) (0) Abuz
05/01/2012

B

(0) (0) Abuz
04/01/2012

Usor de facut

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Caise gratinate
Caise gratinate
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Caise umplute cu ton si rozmarin
Caise umplute cu ton si rozmarin
8 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Moelleux cu caise si mascarpone
Moelleux cu caise si mascarpone
8 porții
45 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rosii cherry caramelizate
Rosii cherry caramelizate
10 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Mere caramelizate
Mere caramelizate
2 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează