Petitchef

Lamai umplute cu pasta de ton si masline

Antreuri
4 porții
25 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Timpul de preparare ar fi si mai scurt insa operatiunea de pregatire a lamailor dureaza putin mai mult.
  • Lamaile se spala cu apa din abundenta apoi se taie un capacel din partea superioara, pentru a putea goli continutul lamailor cu ajutorul ustensilei de curatat legume.
  • A folosit ton Rio Mare in ulei de masline insa se poate folosi orice fel de ton sau peste preferat. Se marunteste tonul cu furculita, apoi se adauga sarea, piperul si zeama de la o jumatate de lamaie.
  • Se amesteca bine pana se obtine o pasta omogena apoi se adauga untul, taiat cubulete mici, pentru a putea fi inglobat mai usor pastei de ton.
  • Se amesteca bine toate ingredientele apoi se adauga maslinele taiate bucatele marunte. Se umplu lamaile cu pasta de ton si se tin la rece pana la consumarea lor.
  • Se recomanda a se consuma alaturi de sucul de lamaie cu pulpa de fruct, proaspat si natural, obtinut din golirea lamailor.


Întrebări:




Comentarii:

02/10/2015

Imi lasa gura apa!!!

(0) (0) Abuz
nimeni, 29/09/2015

Nteresanta si originala,cu prima ocazie o voi prepara,

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Caise umplute cu ton si rozmarin
Caise umplute cu ton si rozmarin
8 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Moelleux cu masline si parmezan
Moelleux cu masline si parmezan
4 porții
30 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează