Dulceata de caise
Ingrediente
8
Preparare
Preparare40 min
Gătire1 oră
- Dupa ce curatat caisele punem in vasul in care le vom fierbe un rand de caise unul de zahar .Punem vasul pe foc si lasam sa fiarba la flacara mica .
- Cam dupa o jumatate de ora de fierbere scos caisele si lasat sa fiarba siropul in continuare. Dupa ce a scazut siropul si s-a inghegat cat de cat luam spuma si adaugam caisele pe care scos mai inainte.
- Punem sarea de lamaie si zaharul vanilat, amestecam usor si punem dulceata fierbinte in borcane , infiletam borcanele si le punem cu gura in jos pana la racire.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Am facut si a iesit delicios
am gătit această rețetă
anonymous
COOL!IEFTIN SI RAPID.FELICITARI! MAI AI RETETE?
anonymous
EXCELENT!DELICIOS!
anonymous
F bun vreu sa incerc si eu
anonymous
Imi place
e usor de facut si rpd
anonymous
Super
anonymous
Delicioasa
anonymous
Exelenta reteta!
anonymous
DELICIOASA SI USOARA .
anonymous
Super dulceata
Punctează această reţetă