Dupa ce curatat caisele punem in vasul in care le vom fierbe un rand de caise unul de zahar .Punem vasul pe foc si lasam sa fiarba la flacara mica .
Cam dupa o jumatate de ora de fierbere scos caisele si lasat sa fiarba siropul in continuare. Dupa ce a scazut siropul si s-a inghegat cat de cat luam spuma si adaugam caisele pe care scos mai inainte.
Punem sarea de lamaie si zaharul vanilat, amestecam usor si punem dulceata fierbinte in borcane , infiletam borcanele si le punem cu gura in jos pana la racire.
Comentarii (28):
Am facut si a iesit delicios
COOL!IEFTIN SI RAPID.FELICITARI! MAI AI RETETE?
EXCELENT!DELICIOS!
F bun vreu sa incerc si eu
Imi place
e usor de facut si rpd
Super
Delicioasa
Exelenta reteta!
DELICIOASA SI USOARA .
Super dulceata