Dulceata de caise

Aperitiv
Foarte ușor
1 h 40 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare40 min
Gătire1 oră
  • Dupa ce curatat caisele punem in vasul in care le vom fierbe un rand de caise unul de zahar .Punem vasul pe foc si lasam sa fiarba la flacara mica .
  • Cam dupa o jumatate de ora de fierbere scos caisele si lasat sa fiarba siropul in continuare. Dupa ce a scazut siropul si s-a inghegat cat de cat luam spuma si adaugam caisele pe care scos mai inainte.
  • Punem sarea de lamaie si zaharul vanilat, amestecam usor si punem dulceata fierbinte in borcane , infiletam borcanele si le punem cu gura in jos pana la racire.

Punctează această reţetă

MMelianda

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Am facut si a iesit delicios

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

COOL!IEFTIN SI RAPID.FELICITARI! MAI AI RETETE?

abuz

anonymous

EXCELENT!DELICIOS!

abuz

anonymous

F bun vreu sa incerc si eu

abuz

anonymous

Imi place
e usor de facut si rpd

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz

anonymous

Exelenta reteta!

abuz

anonymous

DELICIOASA SI USOARA .

abuz

anonymous

Super dulceata

abuz
  • pagina 1 / 3