Dulceata de capsuni

Desert
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

10

Preparare

  • Curatam capsunile, le spalam si in vasul in care pregatim dulceata punem un strat de capsuni unul de zahar si tot asa pana terminam ingredientele...ultimul strat va fi de zahar.Lasam asa vasul vreo 2-3 ore apoi il punem la foc mediu sa fiarba.
  • Eu de exemplu nu pun mai mult de doua kg de capsuni in vas deoarece doresc ca acestea sa ramana intregi. Cand credem ca este gata, facem proba astfel:punem pe o farfuriuta o lingura de dulceata si daca dupa racire ea se prelinge mai greu inseamna ca este gata.
  • La sfarsit dupa ce inchidem aragazul punem si pliculetul de sare de lamaie si apoi luam spuma.In borcanele spalate si uscate foarte bine turnam dulceata de caspuni fierbinte, punem capacul si infiletam bine apoi punem borcanele cu gura in jos.
  • Astfel in interiorul borcanului se formeaza un vid ceea ce va duce la pastrarea in stare foarte buna a dulcetii.

Punctează această reţetă

MMelianda

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Magarie..am votat deja de 3 ori....

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Asa fac si eu aceasta dulceata de ani de zile si este delicioasa...preferata familiei mele

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

In poze mi se pare a fi fragute nu capsune!

abuz

anonymous

O sa incerc si eu!! Arata f. bine !

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Perfect

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Foarte fain

abuz

anonymous

Dulceata usoara de preparat si forte buna

abuz

anonymous

Super

abuz
  • pagina 1 / 2