Dulceata de pere

Desert
Foarte ușor
1 h 35 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare50 min
Gătire45 min
  • Perele spalate se curata de coaja in cazul meu si se taie in doua pentru a se scoate samburi.
    Cum taiem feliute, cubulete perele cum vrea fiecare se pun in oala si se pensuleaza cu zeama de lamaie si se pune zahar.
  • Se feliaza perele si se pensuleaza cu lamaie iar ultimul strat trebuie sa ramana de zahar, se lasa peste noapte sa se topeasca bine zaharul, vor lasa destula zeama mai ales in cazul meu ca perele au fost foarte dulci si foarte zemoase.
  • A doua zi se pun la fiert la foc potrivit 45 minute, in care se amesteca sa nu se lipeasca, iar un sfert de ora se da focul mai puternic.
  • Se pune in borcane cat este fierbinte si se intorc cu capul in jos 10-15 minute.

Punctează această reţetă

Vicky81Vicky81

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Super reteta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Bunn

abuz

anonymous

Treaba simpla si sper ca si buna. nu am facut inca dar maine....

abuz

anonymous

Frumos si mama face ^_^

abuz

anonymous

Foarte buna!

abuz

anonymous

O INCERC SI EU !! SPER SA-MI IASA !!

abuz

anonymous

ESTE O RETETA F BUNA.AM FACUT SI EU ANUL ACESTA

abuz

anonymous

Cred ca este o retete foarte o sa o incerc si eu !

abuz

anonymous

Super reteta.chiar mi-ar fi parut rau daca nu o incercam

abuz
  • pagina 1 / 2