Dulceata de trandafiri

Altele
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Se pune apa cu zaharul la fiert pana se leaga siropul.Luam spuma care se formeaza deasupra.
  • Intre timp punem sarea de lamaie peste petale si framantam bine.Dupa ce s-a legat siropul punem petalele de trandafiri in sirop si lasam sa fiarba pana cca o jumatate de ora.
  • Spre deosebire de alte dulceturi aceasta se pune in borcanele spalate si uscate bine dupa ce s-a racit complet si apoi se depoziteaza in locuri intunecate si racoroase.

Punctează această reţetă

MMelianda

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

SA primit foarte gustos

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nu mai stiu si nu ami amintesc bine dar era tare buna ce petale si de la ce soi de trandafiri se folosesc

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Partea alba trebuie taiata deoarece da un gust amarui dulcetei .

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Am facut dulceata si este excelenta!

abuz

anonymous

Este o dulceata foarte fina si cu o aroma placuta,care-mi aduce aminte de copilarie...

abuz

anonymous

Minunata

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Arata foarte bine.....imi poti spune si mie din ce soi de trandafiri ai facut dulceata??????:D:D:D

abuz
  • pagina 1 / 2