Dulceata de trandafiri
Ingrediente
2
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Se pune apa cu zaharul la fiert pana se leaga siropul.Luam spuma care se formeaza deasupra.
- Intre timp punem sarea de lamaie peste petale si framantam bine.Dupa ce s-a legat siropul punem petalele de trandafiri in sirop si lasam sa fiarba pana cca o jumatate de ora.
- Spre deosebire de alte dulceturi aceasta se pune in borcanele spalate si uscate bine dupa ce s-a racit complet si apoi se depoziteaza in locuri intunecate si racoroase.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
SA primit foarte gustos
am gătit această rețetă
anonymous
Nu mai stiu si nu ami amintesc bine dar era tare buna ce petale si de la ce soi de trandafiri se folosesc
anonymous
Super
anonymous
Partea alba trebuie taiata deoarece da un gust amarui dulcetei .
anonymous
Super
anonymous
Am facut dulceata si este excelenta!
anonymous
Este o dulceata foarte fina si cu o aroma placuta,care-mi aduce aminte de copilarie...
anonymous
Minunata
anonymous
Ok
anonymous
Arata foarte bine.....imi poti spune si mie din ce soi de trandafiri ai facut dulceata??????:D:D:D
Punctează această reţetă