Dulceață de trandafiri

Desert
8 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
18/09/2013

Multumim pentru reteta

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
18/09/2013

E meravigliosa. A il profumo de la mia infanzia.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
14/06/2013

Fff buna si delicioasz

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
neli, 13/08/2017

Multumim

(0) (0) abuz
flechner_w2013
flechner_w2013, 18/09/2013

Cea mai buna dulceata din lume

(0) (0) abuz
18/09/2013

Desi am mancat destul de rar aceasta delicata dulceata ,frumos mirositoare si deosebit de gustoasa ,mi-ar place sa o pot face dar desi posed trandafiri ,nu am din cei speciali de dulceata.

(0) (0) abuz
18/09/2013

Trandafirii sunt din specia trandafirul de demasc (damascena) pentru ca sunt mai productivi si f.parfumati. Se extrag petalele din bulbul sau si se taie capetele albe pentru ca sunt amari si pentru ca diminuiaza culoarea dulcetei. Se poate face dulceata din toate tipurile de trandafiri cu conditia sa fie si f.parfumati. Dupa fierbere se pune direct in borcare uscate se pun si capacele ca asa se sterilizeaza singure.

(0) (0) abuz
18/09/2013

Am dat binisor nu pentru ca reteta ar avea o problema ,ci pentru ca, in aceasta perioada, nu se mai gasesc astfel de trandafiri pentru dulceata.Consider ca este bine sa gasim retete cu produse de sezon.Asa consider eu.

(0) (0) abuz
18/09/2013

Excelent !

(0) (0) abuz
18/09/2013

Perfect!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+