Dulceata de gutui rase

Desert
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare30 min
Gătire10 min
  • Se fierbe zaharul cu apa pana cand se obtine un sirop legat. Se ia de pe foc si imediat se curata gutuile si se dau pe razatoare. Nu se rad mai devreme, fiindca daca stau mult timp, se inrosesc.
  • Gutuile rase, care trebuie sa cantareasca 200 g. pentru 1 kg. de zahar, se pun la fiert in siropul obtinut pana se leaga suficient.Cand e aproape gata, se adauga zaharul vanilat, zeama de lamaie si eventual, bucati de nuca.
    Va ademenesc cu cateva poze.

Punctează această reţetă

Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

gabi bekai

1 kg de zahar pentru 200g de gutui? Chiar daca ati omis un zero pe undeva, proportia gutui:zahar nu este corecta.

abuz

anonymous

SUPER BUNAA

abuz

bacau

Frumoasa si buna

abuz

anonymous

Ușoară si bun

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

F. buna

abuz

anonymous

Pare foarte buna...

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Ffffffffffffff deliciasa

abuz
  • pagina 1 / 3