Dulceata de gutui

Desert
Foarte ușor
2 h 30 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare30 min
Gătire2 ore
  • Anul trecut am facut mai intai siropul din apa si zahar.Anul asta am pus in oala in care urma sa fiarba gutuile, apa si zaharul.Le-am pus pe foc foarte mic la fiert si pentru urmatoarele doua ore am stat cu ochii laarg deschisi si am amestecat foarte des.Spre sfarsit a mai scazut.Eu nu am lasat-o sa scada foarte mult pentru ca prea scazuta, in momentul in care se raceste se intareste prea tare.Asa ca toata iarna am umplutura de clatite asigurata.

Punctează această reţetă

gabrielaolteanuGabrielaolteanu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5
mirry_m2013

mirry_m2013

Excelent de bine zis,eu stiu bine cum se face si a zis excelent de bine

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cdelicios
omentariul tău:

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Un deliciu dulceata

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E ffffff..delicioasa si aspectuasa.

am gătit această rețetă
abuz

ungur_t2016

Pare foarte buna am sa o pregatesc si eu

abuz

anonymous

Nu inteleg de ce trebuie curatate caci in coaje sta cea mai mare parte din vitamine si oricum le dati prin razatoare !!!!!
Cind faceti majun de prune le curatati sau cind faceti bulion curatati rosiile si lista ar putea continua ,asa ca eu va recomand nu curatati ci doar spalati fructele,legumele etc.bine inteles a caror coaje este comestibila. WOW chiar asa mult zahar folositi ???? cu zaharul care il contin si fructele ajungi sa folosesti la 2 kg. de zahar ,diabet curat !!!!!!!!!!! success & God bless.

abuz

anonymous

Pana nu incerci nu stii ce e aia mancarea zeilor ambrosie curata

abuz

anonymous

Foarte aromata , am facut gem,dulceata si peltea....iubesc gutuile !!!!!

abuz

anonymous

A fost gustoasa

abuz

anonymous

Super

abuz
  • pagina 1 / 5