Dulceata de cirese

Dulceata de cirese
Desert
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Spalam ciresele si indepartam samburele.
  • Fierbem ciresele, zeama de lamaie si zaharul la foc mic, apoi marim intensitatea focului si amestecam pana temperatura ajunge la 105 C.. Folositi o oala mare deoarece compozitia va stropi.
  • De asemenea se poate folosi cuptorul pentru a fierbe dulceata. Mama de exemplu pune compozitia intr-o oala mare in cuptor si o scoate doar din cand in cand pentru a o amesteca.
  • Fierbem la 105 C cam 10 minute, apoi facem ” testul vascozitatii”cum imi place sa-l numesc…adica scoatem o lingura de dulceata pe o farfurioara si o lasam sa se raceasca. Daca e vascoasa, gelatinoasa, e gata.
  • In borcane sterile cu capace sterile, turnam dulceata, lasand 2 degete de aer in borcan.
  • Inchidem capacele si asezam borcanele cu capul in jos.

Punctează această reţetă

retete30minuteRetete30minute

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Folositi o oala mare deoarece compozitia va stropi.

abuz

anonymous

Fff buna

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

F buna !

abuz

anonymous

Nu e dulceata e terci

abuz

anonymous

Excelenta mmmmmmmmmmm

abuz

anonymous

Delicoasa

abuz

anonymous

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!Este o minune

abuz

anonymous

I-am spart cu reteta asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Sfaturi de urmat...

abuz
  • pagina 1 / 2