Dulceata de pepene galben
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Zaharul se pune peste pepenele taiat cuburi,se adauga felii de lamaie si se lasa 2 ore la macerat.
- Se pune amestecul sa fiarba la foc mic,amestecand din cand in cand.Se culege spuma formata;cand se leaga dulceata este gata.
- Se verifica punand o picatura de dulceata pe farfurie. Daca picatura sta ca o bobita, dulceata este gata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelent
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bine
am gătit această rețetă
anonymous
Super dulce si buna
am gătit această rețetă
anonymous
Exelenta reteta multumesc de ajutor
am gătit această rețetă
anonymous
Bunicică
am gătit această rețetă
anonymous
Fb
am gătit această rețetă
anonymous
Incerc si eu reteta, pe urma .... o notez!!!!
Dupa cum arata,
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte BUNA CULOARE SI GUST ISPITITOR PENTRU A O PREPARA si A o manca pofta buna
am gătit această rețetă
florentina
Ce pot spune acum! Sunt cu ea pe foc!!!! V-a iesi excelent !
anonymous
Nu spui nimic ce faci cu pulpa!
Punctează această reţetă