Dulceata de caise la multicooker philips

Dulceata de caise la Multicooker Philips
Desert
6 porții
Foarte ușor
3 h 15 m

Aromata si parfumata, dulceata de caise se pregateste, de obicei, vara, atunci cand este sezonul acestor fructe.Petitchef.ro va arata in 7 pasi cum sa preparati o dulceata de caise cu care sa ii cuceriti pe cei dragi.Gemul sau dulceata de caise este recomandata pentru multe prajituri, rulade, cornuri, clatite si de ce nu la un mic dejun. Cu minim de efort (datorita Multicookerului Philips) veti gati acasa (in surse de igiena foarte sigure si cu ingrediente alese de dvs.) cea mai parfumata dulceata de caise.


Ingrediente

6

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire3 ore


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

10/08/2014

Gelfix ? hmmm....bunica nu intelege cuvantul asta :) Se poate si fara gelfix... si eventual si fara multicooker. Eu las caisele cu zahar sa isi lase sirop peste noapte, clocotesc siropul pana ajunge la consitenta la care doresc, dupa care adaug caisele si bag la cuptor, fara sa mai amestec pt a nu le zdrobi . PS: pt dulceata sunt recomandate caise ceva mai tari....din cele coapte f bine faceti gem.

(1) (0) abuz



+