Tort cu gem de caise

votează acum
Tort cu gem de caise
Felul principal
8 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Albusurile se bat spuma tare cu zaharul. Se incorporeaza pe rand galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt.
  • Aluatul se toarna intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor 45-50 minute.
  • Se scoate din forma, se lasa sa se raceasca si se taie in doua. Caisele din compot se scurg si cu zeama ramasa se insiropeaza blatul.
  • Se pune gemul intre blaturi si se orneaza tortul cu frisca si caise din compot.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: