-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Tort
-
Rețete gem tort
-
Tort cu gem de caise
Tort cu gem de caise
Preparare
-
Albusurile se bat spuma tare cu zaharul. Se incorporeaza pe rand galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt.
-
Aluatul se toarna intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor 45-50 minute.
-
Se scoate din forma, se lasa sa se raceasca si se taie in doua. Caisele din compot se scurg si cu zeama ramasa se insiropeaza blatul.
-
Se pune gemul intre blaturi si se orneaza tortul cu frisca si caise din compot.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete