Mousse de capsune cu sos de ciocolata alba

MOUSSE DE CAPSUNE CU SOS DE CIOCOLATA ALBA
Desert
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

4

Preparare

  • Prima data punem gelatina la inmuiat intr-un vas cu apa timp de 5-10 minute.
  • Capsunele spalate le punem in blender impreuna cu zaharul si mixam pana devine piure.Sucul de la lamaie il punem intr-o craticioara pe foc si-l aducem la punctul de fierbere.
  • Dam craticioara de pe foc si adaugam gelatina scursa de apa,amestecand pentru omogenizare.
  • Dupa ce gelatina este complet topita o amestecam cu piureul de capsune.Frisca o mixam separat apoi o incorporam in compozitia anterioara.Pastram la rece.
  • Ciocolata rupta bucatele o topim la baie de abur sau microunde impreuna cu laptele.
  • Din capsunele tinute deoparte luam cateva si le taiem feliute pe care le punem pe fundul cupelor,paharelor.
  • Peste ele punem mousse,decoram cu capsunele intregi si sos de ciocolata alba.

Punctează această reţetă

IULIANA-FLORENTINAIULIANA-FLORENTINA

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: