Mousse de capsune cu sos de ciocolata alba

Ingrediente
4
Preparare
- Prima data punem gelatina la inmuiat intr-un vas cu apa timp de 5-10 minute.
- Capsunele spalate le punem in blender impreuna cu zaharul si mixam pana devine piure.Sucul de la lamaie il punem intr-o craticioara pe foc si-l aducem la punctul de fierbere.
- Dam craticioara de pe foc si adaugam gelatina scursa de apa,amestecand pentru omogenizare.
- Dupa ce gelatina este complet topita o amestecam cu piureul de capsune.Frisca o mixam separat apoi o incorporam in compozitia anterioara.Pastram la rece.
- Ciocolata rupta bucatele o topim la baie de abur sau microunde impreuna cu laptele.
- Din capsunele tinute deoparte luam cateva si le taiem feliute pe care le punem pe fundul cupelor,paharelor.
- Peste ele punem mousse,decoram cu capsunele intregi si sos de ciocolata alba.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă