Ciocolata alba se topeste la bain-marie. Se lasa deoparte la racit. batut frisca lichida cu albusul de ou si extractul de menta. Nu trebuie batut prea mult, sa nu se intareasca, ci trebuie sa aibe o textura mai delicata.Trebuie mentionat ca in reteta originala se pune doar 1/4 lingurita de concentrat de menta insa pus jumatate de lingurita, iese mai parfumat.
Se amesteca cele doua mixturi astfel: doua linguri din frisca cu ou si menta se pun in ciocolata si se amesteca, apoi se toarna si se incorporeaza ciocolata in restul de frisca.Se lasa la racit la frigider inainte de servire.
Trebuie sa mai mentionez ca portiile sa fie mici. Da, mici, nu faceti ca mine (poze) ci folositi paharele mici de tot, de shot-uri pe cat posibil. Ciocolata alba ii da un gust "greu", chiar daca este combinata cu menta mai "fresh", asa ca o portie mica este mai mult decat suficienta.Se orneaza cu frunzulite de menta.