Para fiarta in vin cu sos de ciocolata alba

Para fiarta in vin cu sos de ciocolata alba
Aperitiv
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Para se spala bine si se taie la baza putin ca sa poata sta vertical in farfurie.
    Para se fierbe intr-un amestec de vin rosu cu miere ,vanilie, nucsoara si cuisoare,intreaga cu coaja cu tot, cam 20 de minute.
  • Apoi se scoate pe o farfurie si se scurge bine de zeama.Pe alta farfurie, cea pe care servim, turnam cu grija o bulina mare de ciocolata alba topita si in mijlocul ei dulceata de capsuni.
  • Trasam mici cercuri si apoi zgariem putin marginea cercului formand un model.Se aseaza para in mijlocul acestei buline si se serveste calduta.Se poate despica delicat pe o parte pentru efect artistic.

Punctează această reţetă

EEpurasha2bb

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: