Para fiarta in vin cu sos de ciocolata alba

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Baton de ciocolată în stil franui cu zmeură, ciocolată albă și ciocolată neagră!
-
Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata alba + speculoos
-
Sangria alba (cu vin alb)
-
Bavareza cu zmeura si ciocolata alba
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Para se spala bine si se taie la baza putin ca sa poata sta vertical in farfurie.
Para se fierbe intr-un amestec de vin rosu cu miere ,vanilie, nucsoara si cuisoare,intreaga cu coaja cu tot, cam 20 de minute. - Apoi se scoate pe o farfurie si se scurge bine de zeama.Pe alta farfurie, cea pe care servim, turnam cu grija o bulina mare de ciocolata alba topita si in mijlocul ei dulceata de capsuni.
- Trasam mici cercuri si apoi zgariem putin marginea cercului formand un model.Se aseaza para in mijlocul acestei buline si se serveste calduta.Se poate despica delicat pe o parte pentru efect artistic.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!