Pere in sos de ciocolata
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Intr-o cratita punem apa, sucul de portocala, zaharul si dam la fiert. Pana incepe lichidul sa fiarba, vom curata perele,lasandu-le coditele si ghimbirul pe care il vom taia cubulete.
- Cand apa si sucul de portocale a inceput sa fiarba, vom adauga betele de scortisoara, sucul si coaja de lamaie, ghimbirul si perele. Vom lasa totul sa fiarba la foc domol, cam 15 minute.
- Cand perele au fiert, le scoatem pe un servetel absorbant si le lasam sa se raceasca. Pana se racesc perele, vom pregati un sos de ciocolata.
- A facut un sos din cacao si margarina, pentru ca aveam nevoie de un desert de post.
Asadar: intr-un ibric am pus 100 ml suc in care au fiert perele, 2 linguri de zahar, 3 linguri de cacao si 50 g. margarina. - Punem la fiert pe foc mediu, pana cand avem un sos gros ce poate curge. Cand sosul este gata, pe o farfurie,punem perele, le imbracam cu sos si le presaram cu fulgi de migdale. Cum a spus, a folosit ca un desert de post si a servit fara inghetata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Delicios
Punctează această reţetă