Petitchef

Pere in aluat de foietaj

Desert
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Apa cu zaharul, miere, sucul de lamaie si aromele se amesteca si se pun la fiert cand da in clocot se da focul incet si se adauga perele perele se fierb pana ce cutitul intra cu usurinta-n ele se scot perele din lichid si se lasa la racit.
  • Din lichidul in care in care au fiert se pastreaza cca 250-300ml, lichid care se va mai lasa pe foc pana capata consistenta unui sirop.
  • Cand perele s-au racit, le umezim putin cu siropul care s-a scurs in farfurie si bobinam fasiile de aluat de foietaj in jurul lor, incepand de jos in sus.
  • Capatul fiecarei fasii se ascunde in aluat se coc in cuptorul incins in prealabil la 410F pana se rumeneste aluatul, in jur de 30 de minute insa nu am cronometrat f exact.
  • Perele se servesc stropite cu siropul cu miere si o lingura de inghetata de vanilie sa le tina de urat.
  • Taina:
    Daca incercati reteta, v-as sugera sa taiati putin din baza, in asa fel incat para sa stea drept fara efort. Puteti proteja coditele perelor daca le infasurati in folie de aluminiu.
  • Aluatul sa fie foarte rece, lasati-l in frigider pana sunteti gata de bobinat.


Poze

Pere in aluat de foietaj
Pere in aluat de foietaj - poza 2
Pere in aluat de foietaj - poza 3

Întrebări:




Comentarii (11):

12/10/2013

Naspa!!! :P

(0) (0) Abuz
07/09/2013

Foarte buna savuroasa

(0) (0) Abuz
16/08/2013

Pare un deliciu maine probez

(0) (0) Abuz
10/04/2013

Reteta pe cat de simpla pe atat de ....delicioasa

(0) (0) Abuz
25/02/2013

Foarte buna , insa ceva mai trebuie.Incercati si voi si ziceti ce mai trebuie!

(0) (0) Abuz
06/11/2012

A iesit exact ca in poze...

(0) (0) Abuz
27/10/2012

Extrem de fotogenic

(0) (0) Abuz
19/06/2012

Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
08/06/2012

Am facut si eu si a iesit excelent bravo...

(0) (0) Abuz
17/03/2012

Excelent

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu foietaj si cirese
Tarta cu foietaj si cirese
8 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Palmieri din foietaj
Palmieri din foietaj
15 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Fulg de zăpadă din foietaj cu somon
Fulg de zăpadă din foietaj cu somon
20 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Foietaj de halloween
Foietaj de halloween
5 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Cheesecake fără aluat - super ușor de făcut
Cheesecake fără aluat - super ușor de făcut
6 porții
4 h 50 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează