Pere in aluat de foietaj

Desert
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Apa cu zaharul, miere, sucul de lamaie si aromele se amesteca si se pun la fiert cand da in clocot se da focul incet si se adauga perele perele se fierb pana ce cutitul intra cu usurinta-n ele se scot perele din lichid si se lasa la racit.
  • Din lichidul in care in care au fiert se pastreaza cca 250-300ml, lichid care se va mai lasa pe foc pana capata consistenta unui sirop.
  • Cand perele s-au racit, le umezim putin cu siropul care s-a scurs in farfurie si bobinam fasiile de aluat de foietaj in jurul lor, incepand de jos in sus.
  • Capatul fiecarei fasii se ascunde in aluat se coc in cuptorul incins in prealabil la 410F pana se rumeneste aluatul, in jur de 30 de minute insa nu am cronometrat f exact.
  • Perele se servesc stropite cu siropul cu miere si o lingura de inghetata de vanilie sa le tina de urat.
  • Taina:
    Daca incercati reteta, v-as sugera sa taiati putin din baza, in asa fel incat para sa stea drept fara efort. Puteti proteja coditele perelor daca le infasurati in folie de aluminiu.
  • Aluatul sa fie foarte rece, lasati-l in frigider pana sunteti gata de bobinat.

Punctează această reţetă

AAndreeaT

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Naspa!!! :P

abuz

anonymous

Foarte buna savuroasa

abuz

anonymous

Pare un deliciu maine probez

abuz

anonymous

Reteta pe cat de simpla pe atat de ....delicioasa

abuz

anonymous

Foarte buna , insa ceva mai trebuie.Incercati si voi si ziceti ce mai trebuie!

abuz

anonymous

A iesit exact ca in poze...

abuz

anonymous

Extrem de fotogenic

abuz

anonymous

Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Am facut si eu si a iesit excelent bravo...

abuz

anonymous

Excelent

abuz
  • pagina 1 / 2