Petitchef

Pere inmuiate in sos de scortisoara si lapte de capra

Desert
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • In primul rand, decojim perele, le taiem in doua si le punem intr-un sirop pregatit din apa, zahar tos, zeama de lamaie, zahar vanilinat si coaja de lamaie.
  • Puteti pune cat vreti, acesta va da aroma perelor.Perele se pun in acest sirop astfel incat sa fie acoperite.
  • Se lasa acolo pentru a-si lua aromele cat pregatim sosul de scortisoara si lapte de capra.
  • Pentru sos am procedat astfel: am pus lapte de capra, 2 bete scortisoara, scortisoara macinata , o cana de zahar si praful de copt intr-un vas mai inalt, pe care l-a pus pe la foc mic aproximativ 30 minute.
  • Se amesteca des, pentru ca sosul se va umfla de la praful de copt. In final trebuie sa iasa un sos caramelizat.
  • Se aseaza perele in farfurie si se dau cu sos caramelizat deasupra. Langa ele puteti pune o bila de inghetata, vor avea un gust extraordinar.
  • A pus niste nuci care s-au potrivit de minune cu sosul caramelizat din scortisoara si lapte de capra.
  • M-a jucat putin in farfurie, sper ca e aspectuos. La gust va garantez, este super.


Poze

Pere inmuiate in sos de scortisoara si lapte de capra
Pere inmuiate in sos de scortisoara si lapte de capra - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

30/08/2015

Arata f.bine

(0) (0) Abuz
30/08/2015

Super!!!

(0) (0) Abuz
30/08/2015

Este prima data cand citesc ca praful de copt se pune la fiert,din reteta nu inteleg ce poate fi bun ....

(0) (0) Abuz
Ambra, 29/08/2015

Bun, excelent

(0) (0) Abuz
29/08/2015

Totul este ciudat la aceasta reteta. Daca a facut-o cineva, poate ne spune si noua cum a iesit!

(0) (0) Abuz
29/08/2015

Acum ma duc sa fac asta/ Am pere in gradina

(0) (0) Abuz
29/08/2015

Tu ori esti proasta ori nu ai nici cea mai "vaca" idee sa gatest,.. Eu ti-as sugera sa inlocuiesti laptele de capra cu ceva lapte de tzap. In felul acesta poate, doar poate, iti vine mintea la cap. Putizine sanse dar .. ?! Intotdeauna ttrebuie sa ai sperantza

(0) (0) Abuz
cris_nedelcovici, 29/08/2015

Cum sa fierbi praful de copt? Doamne fereste

(0) (0) Abuz
29/08/2015

Cine te-a jucat in farfurie? Ce dans e ala in farfurie, ca te-as mai dansa si eu un pic?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tartine cu brânză de capră si somon fumé
Tartine cu brânză de capră si somon fumé
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chips-uri de mere cu scorțișoară la air fryer
Chips-uri de mere cu scorțișoară la air fryer
3 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Mere coapte cu scortisoara
Mere coapte cu scortisoara
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Articole conexe

De ce sa consumam lapte de capra? De ce sa consumam lapte de capra? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează