Petitchef

Pere cu zahar si otet

Altele
5 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Perele se spala f bine,se scobesc de seminte si se taie in lungime , in 8 felii. Se fierbe apa cu zaharul,otetul si lamaia taiata cubulete.
  • Se adauga condimentele si se fierbe pana la topirea zaharului. Se aseaza feliile de pre in borcane,se toarna peste ele siropul strecurat si imediat se leaga sau se capseaza.
  • Se sterilizeaza la bain marie,timp de 20 de minute.Se lasa sa se raceasca in aceeasi cratita pana a doua zi.La fiert borcanele se invelesc in hartii.
  • Se obtine astfel un desert cu un gust deosebit,dar poate fi servit si la diiferite fripturi sau carne inabusita.

Rețete inrudite

YouTube

Placinta cu zahar


Întrebări:




Comentarii:

26/10/2013

Cred ca sint bune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează