Pere in tuica
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Frangipane cu pere
-
Crumble de mere și pere super crocant și fraged
-
Fudge cu pere și ciocolată - desertul foarte ușor de făcut cu doar 2 ingrediente!
-
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
Preparare
- Spalati si stergeti perele, apoi intepati-le in cateva locuri cu ajutorul unei tepuse de lemn/scobitoare
- Aranjati perele in borcanul sterilizat:pregatiti "taria" cu ocazia asta mi luat ramas-bun de la lichiorul meu de pere caci n-a mai ramas nici o picatura din el.
- Turnati, deci, lichiorul de pere sau tuica deasupra fructelor:Adaugati zaharul si batonul de vaniliesi sigilati:Pastrati intr-un loc racoros, intunecos, timp de 3-4 luni
- In primele saptamani agitati borcanul o data la cateva zile pentru a dizolva zaharul.Borcanul meu nu are nici o luna dar deja ma mananca degetele sa il deschid
Stiu ca va fi bun tare fiindca tot gustat din el pana sa-l inchid.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: