Pere fierte in vin

Desert
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire25 min
  • Spalam perele si le curatam de coaja.
    Punem vinul la fiert impreuna cu mierea ,
    scortisoara si stafidele.
    Cand incepe sa fiarba ,introducem perele
    si le lasam pe foc 20-25 minute,
    intorcandu-le din cand in cand, sa se
    patrunda bine cu vin.

    Scoatem perele si stafidele pe o farfurie.
    In vin, mai adaugam o lingura
    cu zahar si lasam sa fiarba ,
    pana cand se ingroasa putin si
    devine ca un sos.

    Asezam perele si stafidele pe o farfurie si le stropim din belsug cu sos de vin .
    Le putem servi si cu inghetata sau cu frisca

Punctează această reţetă

PPica Flori

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Super

abuz

anonymous

F.b.

abuz

anonymous

Deliciul meu preferat :)

abuz

anonymous

Superrr

abuz

anonymous

Super imi place reteta am sa o incerc si eu

abuz

anonymous

Supppeeerrrr

abuz

anonymous

E f.f.buna. O fac si eu din cind in cind.

abuz

anonymous

Super!!!

abuz

anonymous

FOARTE OK !!!

abuz

anonymous

Super bun

abuz
  • pagina 1 / 2