Pere fierte in vin
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire25 min
- Spalam perele si le curatam de coaja.
Punem vinul la fiert impreuna cu mierea ,
scortisoara si stafidele.
Cand incepe sa fiarba ,introducem perele
si le lasam pe foc 20-25 minute,
intorcandu-le din cand in cand, sa se
patrunda bine cu vin.
Scoatem perele si stafidele pe o farfurie.
In vin, mai adaugam o lingura
cu zahar si lasam sa fiarba ,
pana cand se ingroasa putin si
devine ca un sos.
Asezam perele si stafidele pe o farfurie si le stropim din belsug cu sos de vin .
Le putem servi si cu inghetata sau cu frisca
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super
anonymous
F.b.
anonymous
Deliciul meu preferat :)
anonymous
Superrr
anonymous
Super imi place reteta am sa o incerc si eu
anonymous
Supppeeerrrr
anonymous
E f.f.buna. O fac si eu din cind in cind.
anonymous
Super!!!
anonymous
FOARTE OK !!!
anonymous
Super bun
Punctează această reţetă