Înghetata de ciocolata alba si sos de capsuni
Ingrediente
2
Pentru sos:
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Preparare: mai intai facem sosul de capsuni: le adaugam intr-un blender impreuna cu zaharul si le mixam pana devin piure. Il turnam intr-o craticioara si il fierbem la foc mic pana capata consistenta dorita. Il racim si il tinem in frigider pana se face inghetata.
- Inghetata de ciocolata alba: fierbem laptele si cu zaharul, adaugam si cicolata si amestecam pana se topeste.
- Lasam compozitia sa se raceasca bine.Adaugam frisca batuta spuma. Dam compozitia la frigider sa fie foarte rece.
- Turnat compozitia in vasul masinii si i-am dat drumul. Dupa 10 minute arata asa.Dupa alte 15 minute inghetata este facuta si numai buna de savurat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă