Inghetata de fructe de padure cu ciocolata alba

Desert
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare40 min
Gătire20 min
  • Frisca impreuna cu ciocolata alba si pastaia de vanilie (nu uitati sa extrageti mai intai pulpa din ea) se pun la foc mic pana cand se topeste ciocolata. Atentie sa nu dea in clocot. Se da vasul deoparte pentru a se raci.
  • Intre timp spalam fructele, le curatam de codite si le pasam bine de tot la blender.
  • Strecuram piureul de fructe rezultat printr-o sita mai deasa
  • Amestecam crema alba cu piureul strecurat si turnam totul intr-o forma de metal. Acoperim cu folie de plastic si dam la congelator pana ingheata.

Punctează această reţetă

L Lifestyle blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelenta!!!!

abuz

anonymous

Pare a fi gustoasa merita incercarea . hai sa o preparam . spor la treaba.

abuz