Inghetata de ciocolata
Necesita ceva timp pana ce se raceste, asta fiindca nu am masina de inghetata, dar merita toata osteneala, sper sa va placa si voua.
Ingrediente
4
Pentru servit:
Preparare
- Se bat ouale intregi cu zaharul si laptele pe baie de abur pana ce se ingroasa.
Apoi adaugam cacao si ciocolata topita cu 50 ml frisca, se amesteca si se da la rece. - Intre timp se bate restul de frisca.
Se incorporeaza treptat in spuma de ciocolata si se da la congeletor pentru o ora. - Dupa o ora se scoate si se amesteca din nou si iar se da la congelator pentru o ora.
Aceasta operatiune este pentru a evita formarea cristalelor de gheata si asa veti obtine o inghetata cremoasa si delicioasa. - Pentru servit, presarati deasupra ciocolata alba rasa, sos de ciocolata si zmeura proaspata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna si delicioasa
am gătit această rețetă
anonymous
Am folosit ciocolata menaj de la profi si am adaugat biscuiti sfaramitati in bucatele micute. A iesit foarte buna. Nu s-au simtit ouale din compozitie.
am gătit această rețetă
anonymous
Cel mai bun sait cu retete de inghetata
am gătit această rețetă
anonymous
Este foarte delicioasa
am gătit această rețetă
anonymous
Fina si delicioasa si extrem de delicata .Un deliciu la rece
am gătit această rețetă
anonymous
Se poate face si pe bat?
am forme pentru a face inghetata pe bat si as vrea sa fac in ele
anonymous
E cea mai buna inghetata de ciocolata
V
valica
Perfecta pt o zi calda
anonymous
Arata super tare
anonymous
Foarte buna
Punctează această reţetă