Ești un „petitchef” desăvârșit dar, să nu mai recomanzi smântâna de la țărani ca fiind cea mai bună. Dacă tu ai garanții și curaj să iei de acolo....OK ! Sunt f multe magazine alimentare autorizate care îți oferă smântână de cea mai bună calitate și fff grasă, 25, 30, 40% grăsimi. Important e că înghețata făcută de tine este EXCELENTĂ !!! Gabriel (bunic)
Comentarii:
Super!
Cautam reteta tortului de inghetata polar si am dat de aceasta reteta!!!! wow.... asta-i
Galbenusuri si albusuri crude? n-am curaj. macar sa fie pe bain marie
Foarte buna
Excelenta
F.buna
Ești un „petitchef” desăvârșit dar, să nu mai recomanzi smântâna de la țărani ca fiind cea mai bună. Dacă tu ai garanții și curaj să iei de acolo....OK ! Sunt f multe magazine alimentare autorizate care îți oferă smântână de cea mai bună calitate și fff grasă, 25, 30, 40% grăsimi. Important e că înghețata făcută de tine este EXCELENTĂ !!! Gabriel (bunic)