Înghețată de ciocolată

Înghețată de ciocolată
Desert
Foarte ușor
5 h 20 m

Inghetata de ciocolata

Ingrediente

7

Preparare

Preparare20 min
Gătire5 ore
  • Înghețată de ciocolată - Preparare etapa 1Se separă gălbenușurile de albuș.
    Gălbenușurile le punem într-un castron cu puțină sare.
    Albușurile se bat cu mixerul până cresc frumos.
  • Înghețată de ciocolată - Preparare etapa 2Se adaugă zahărul puțin câte puțin.
    Acum smântâna cu galbenușurile proaspete aterizează și ele în compoziție.
  • Înghețată de ciocolată - Preparare etapa 3Vom împrieteni 2 linguri de zahar cu 5 linguri de cacao și le adăugăm peste albușuri.
  • Înghețată de ciocolată - Preparare etapa 4Opțional, în înghețată puteți adăuga nuci coapte, ciocolată, biscuiți sau fructe confiate.
  • Înghețată de ciocolată - Preparare etapa 5Turnați înghețata în cupe frumoase și o dați la congelator pentru circa 3-4 ore.
    Apoi, înghețata vă va aparține în totalitate !
  • Înghețată de ciocolată - Preparare etapa 6Etapa 6

Punctează această reţetă

FarfuriaveselaFarfuriavesela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cautam reteta tortului de inghetata polar si am dat de aceasta reteta!!!! wow.... asta-i

abuz

anonymous

Galbenusuri si albusuri crude? n-am curaj. macar sa fie pe bain marie

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Excelenta

abuz

anonymous

F.buna

abuz

anonymous

Ești un „petitchef” desăvârșit dar, să nu mai recomanzi smântâna de la țărani ca fiind cea mai bună. Dacă tu ai garanții și curaj să iei de acolo....OK ! Sunt f multe magazine alimentare autorizate care îți oferă smântână de cea mai bună calitate și fff grasă, 25, 30, 40% grăsimi. Important e că înghețata făcută de tine este EXCELENTĂ !!! Gabriel (bunic)

abuz