Înghețată de ciocolată

Inghetata de ciocolata
Ingrediente
7
Preparare
Preparare20 min
Gătire5 ore
Se separă gălbenușurile de albuș.
Gălbenușurile le punem într-un castron cu puțină sare.
Albușurile se bat cu mixerul până cresc frumos.Se adaugă zahărul puțin câte puțin.
Acum smântâna cu galbenușurile proaspete aterizează și ele în compoziție.Vom împrieteni 2 linguri de zahar cu 5 linguri de cacao și le adăugăm peste albușuri.
Opțional, în înghețată puteți adăuga nuci coapte, ciocolată, biscuiți sau fructe confiate.
Turnați înghețata în cupe frumoase și o dați la congelator pentru circa 3-4 ore.
Apoi, înghețata vă va aparține în totalitate !Etapa 6
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super!
am gătit această rețetă
anonymous
Cautam reteta tortului de inghetata polar si am dat de aceasta reteta!!!! wow.... asta-i
anonymous
Galbenusuri si albusuri crude? n-am curaj. macar sa fie pe bain marie
anonymous
Foarte buna
anonymous
Excelenta
anonymous
F.buna
anonymous
Ești un „petitchef” desăvârșit dar, să nu mai recomanzi smântâna de la țărani ca fiind cea mai bună. Dacă tu ai garanții și curaj să iei de acolo....OK ! Sunt f multe magazine alimentare autorizate care îți oferă smântână de cea mai bună calitate și fff grasă, 25, 30, 40% grăsimi. Important e că înghețata făcută de tine este EXCELENTĂ !!! Gabriel (bunic)
Punctează această reţetă