Prajitura victoria cu cafea si nuci
Ingrediente
12
Blat:
Crema:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Mixati untul cu zaharul pana devine cremos. Adaugati usor ouale, pe rand si esenta de vanilie, adaugand cate o lingura de faina dupa fiecare ou pentru a preveni compozitia sa se branzeasca.
- Adaugati faina ramasa si praful de copt si amestecati bine apoi turnati cafeaua. Ungeti o tava de dimensiunile 15x15, cu unt si faina si puneti jumatate din compozitie.
- Coaceti in cuptorul preincalzit la 180grade pentru 20 de minute, scoateti si lasati 5 minute apoi scoateti blatul si puneti-l pe un placaj de lemn sa se raceasca. Coaceti si urmatorul blat.
- Intre timp, pregatiti crema astfel:
Bateti zaharul cu untul, cafeaua si ciocolata topita in prealabil la bain marie. Adaugati cafeaua si nucile maruntite. - Dupa ce blaturile sunt reci, ungeti unul dintre blaturi, apoi asezati-l cu grija pe celalalt deasupra. Taiati in cuburi si presarati zahar pudra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte bun!
Punctează această reţetă