Romburi cu nuci si cafea

Desert
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Pentru aluat:

Pentru ornat:

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Faina se amesteca impreuna cu praful de copt si se toarna printr-o sita in castron.
    Untul moale (tinut cateva ore la temperatura camerei) se bate spuma cu zaharul tos si cel vanilinat, cu praful de scortisoara, ouale si cafeaua rece.
  • Se adauga nucile macinate si ciocolata rasa si se amesteca totul cu mixerul 2 minute la viteza maxima.
  • Se incinge cuptorul la 180 grade C.
    Aluatul se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace timp de cca. 25 minute.
  • Dupa cum vedeti, folosit tava mea dreptunghiulara care s-a dovedit a fi un pic prea mica pentru rezultatul final al prajiturii pe care o doream mai ingusta.
  • Asadar, va propun sa folositi tava mare de aragaz asta daca nu va deranjeaza lucrurile astea marunte care ma macina pe mine .
  • Blatul se lasa la racit:Arata fain si asa pana la urma adica acum cand ma uit la el nu mai imi pare atat de inalt niste pitici pe creier cam zbuciumati, Prajitura se taie in forma de romburi:Se topeste ciocolata alba, se toarna intr-o punga si se taie un colt. Se orneaza romburile cu dungi subtiri de ciocolata.

Punctează această reţetă

Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Excelenta!!!

abuz

Diana Lucia

O voi incerca. Pare foarte buna la lectura.

abuz

anonymous

Imi plac prajiturile cu nuci ,dar ar fi trebuit sa ne dati si niste dimensiuni ale tavii

abuz

l2431225

... supeeer, arata ff bn, cred ca este si ff buna!!!

abuz

anonymous

Arata foarte bine si cred ca este si gustoasa.
Ymmy

abuz

anonymous

(E greu cu limba romana,) dar prajitura pare gustoasa, am sa incerc si eu sa o fac.

abuz

felicia_g2015

Un desert minunt, practic si sanatos.

abuz

anonymous

Buna idee!!!!!

abuz

anonymous

Kakamaka

abuz
DIANA30

DIANA30

Tot ce realizezi tu , e minunat ...

abuz
  • pagina 1 / 2