Sarlota in stil tiramisu fara oua

Desert
6 porții
Foarte ușor
5 h 20 m

Sarlota un desert pe gustul oricui. Dar ce zici, decât să o faci cu fructe, să o combini cu aromele de tiramisu? O cremă de mascarpone extra fină, un parfum de cafea și cacao, pe scurt, aromele deosebite ale acestui magnific desert italian. Descoperă pașii explicați mai jos ↓ ↓


Ingrediente

6

Pentru decor:


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Timp așteptare5 ore


Observații

Ce smântână sa alegeți?
Pentru crema aveți nevoie de smântână lichidă.Nu încercați să înlocuiți cu smântână light sau cu concentrație mai mica de 30% grăsime, spuma dvs. nu se va ridica. De asemenea, puteți alege smântână pentru frișcă sau smântână grasă.


Echipamente de gătit

blender

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+