Sarlota de ciocolata(cacao)

Desert
2 porții
Ușor
30 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min
  • Ouale se freaca cu zaharul, se amesteca cu laptele, zaharul bourbon si se pune compozitia la fiert in bain-marie, amestecand permanent sa nu se faca cocoloase. Se adauga gelatina dizolvata in putina apa si se amesteca bine.

    Cand compozitia are consistenta unei creme se da jos vasul de pe foc si se amesteca cu cacaoa.

    Se pune la rece (eventual pe balcon). Cand s-a racit complet se amesteca frisca.

    Asezam sarlota in cupe, o decoram cu frisca si o tinem jumatate de ora la frigider inainte de a servi.
DDanutzabunutza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
11/08/2013

Buuuuuuuuuuuna

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
15/06/2014

Deliciu , am facut-o si mi-a reusit , mersi

(0) (0) abuz
12/01/2014

Mi se pare cea mai simpla reteta

(0) (0) abuz
26/06/2013

Estevfoarte buna si racoritoare

(0) (0) abuz
21/02/2013

Super

(0) (0) abuz
09/01/2013

Este o reteta delicioasa! Am preparat-o si le-a placut tuturor.

(0) (0) abuz
21/12/2012

Suuper

(0) (0) abuz
21/12/2012

PERFECTA LA MULTII ANI

(0) (0) abuz
21/12/2012

Foarte buna RACORITOARE

(0) (0) abuz
21/12/2012

Super

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2