Rulada cu sarlota de ciocolata
Ingrediente
6
pt.blat :
pt. crema :
pt.ornat :
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Ouale se despart.Albusurile se bat spuma tare , se adauga treptat zaharul , apoi pe rand galbenusurile , esenta de vanilie .
- Se incorporeaza treptat si faina amestecand usor.Se coace o foaie dreptunghiulara.
- Se scoate si se ruleaza calda intr-un prosop umed si se lasa la racit asa.Peste laptele rece de la frigider se toarna continutul plicului de sarlota , se mixeaza putin la viteza mica , apoi 3 minute la viteza mare.
- Se lasa crema la temperatura camerei vreo 2 minute.Se intinde peste blat , apoi se ruleaza.Se pudreaza cu zahar si se da la rece .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
O placere ,mmmmmmmmmmmmmmm
Punctează această reţetă