Rochers în stil tiramisu, desertul italian perfect în porții mini pentru a merge cu cafeaua ta!

Desert
Foarte ușor
4 h 10 m

Alertă pentru toți amatorii de tiramisu, iată câteva miniaturi dulci care dau dependență: rocher în stil tiramisu :-) Aceste mici minunății combină tot ceea ce ne place la un tiramisu clasic: un mascarpone cremos, o atingere de cafea și un strat de cacao. Perfecte pentru un snack sau pentru a încheia o masă în stil mare, aceste rochers sunt pe cât de delicioase, pe atât de ușor de preparat ;-)

Ingrediente

18

Materiale

  • 1 tocător
  • mixer electric

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare4 ore
  • Rochers în stil Tiramisu, desertul italian perfect în porții mini pentru a merge cu cafeaua ta! - Preparare etapa 1Se mixează biscuiții până devin pulbere.
  • Rochers în stil Tiramisu, desertul italian perfect în porții mini pentru a merge cu cafeaua ta! - Preparare etapa 2Se separă albușul de gălbenuș și se bate albușul până se întărește.
  • Rochers în stil Tiramisu, desertul italian perfect în porții mini pentru a merge cu cafeaua ta! - Preparare etapa 3Se freacă gălbenușul cu zahărul și extractul de vanilie până se deschide la culoare. Se încorporează cafeaua.
  • Rochers în stil Tiramisu, desertul italian perfect în porții mini pentru a merge cu cafeaua ta! - Preparare etapa 4Se adaugă mascarpone și se bate din nou.
  • Rochers în stil Tiramisu, desertul italian perfect în porții mini pentru a merge cu cafeaua ta! - Preparare etapa 5Se adaugă praful de biscuiți la amestec și se amestecă.
  • Rochers în stil Tiramisu, desertul italian perfect în porții mini pentru a merge cu cafeaua ta! - Preparare etapa 6În cele din urmă, se încorporează ușor albușurile bătute spumă folosind o spatulă.
  • Rochers în stil Tiramisu, desertul italian perfect în porții mini pentru a merge cu cafeaua ta! - Preparare etapa 7Se acoperă bolul cu folie alimentară și se dă la rece cel puțin 3 ore.
  • Rochers în stil Tiramisu, desertul italian perfect în porții mini pentru a merge cu cafeaua ta! - Preparare etapa 8Se modelează amestecul rece în bile și se tăvălesc prin pudra de cacao neîndulcită. Răciți timp de 1 oră.
  • Rochers în stil Tiramisu, desertul italian perfect în porții mini pentru a merge cu cafeaua ta! - Preparare etapa 9Dați din nou prin cacao, dacă este necesar.
  • Rochers în stil Tiramisu, desertul italian perfect în porții mini pentru a merge cu cafeaua ta! - Preparare etapa 10Și acum este gata!

Punctează această reţetă

Observații

Cu ce să înlocuim biscuiții?
Aceștia pot fi înlocuiți cu pișcoturi. Acestea sunt mai uscate, astfel încât veți avea nevoie doar de 100 g (pentru 18 porții).

Cu ce să înlocuiesc oul?
Puteți face o crème montée cu smântână 30% grăsime (100 ml), mascarpone (250gr), zahăr pudră (1 lingură), extract de vanilie (1 linguriță), cafea (1 lingură) și o amestecați cu biscuiții bureți.

Cum se păstrează aceste mici tiramisu?
Le puteți păstra până la 3 zile în frigider, într-un recipient etanș.

Echipamente de gătit

blender
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

carmen_m2022_4

carmen_m2022_4

Este sånåtos så mincåm oua crude?

abuz