Fursecuri steluță cu scorțisoară - desert clasic de crăciun
Nu ar fi Crăciun fără parfum de scorțișoară! Cu rețeta noastră de steluțe cu scorțișoară, poți coace cu ușurință propriile fursecuri de Crăciun.
Ingrediente
1
Materiale
- Hârtie de copt
- Dispozitiv de tăiat fursecuri- tip stea
- Mixer
- lingură de lemn
Rețete inrudite
-
Fursecuri gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante!
-
Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
-
Fursecuri cu okara - reteta vegana si fara gluten
-
Fursecuri cu oreo super delicioase!
Preparare
Preparare25 min
Gătire12 min
Bateți albușurile spumă și zahărul pudră până devin o glazură tare.
Puneți 1/3 din ea deoparte și amestecați restul cu celelalte ingrediente (dar doar 100g de nuci), nu cu telul, ci cu lingura. În cele din urmă, frământați.
Întindeți aluatul peste nucile rămase, până la aproximativ 8-10 mm grosime și tăiați stelele. Așezați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și ungeți-le generos cu glazură de albuș rămasă.
Coaceți la 150°C aproximativ 10-12 minute. După 8 minute deschideți puțin cuptorul (folosiți-vă de o lingură de lemn) pentru timpul de coacere rămas.
Steluțele sunt gata!
Observații
Se pot păstra aproximativ 3 săptămâni, într-un recipient bine închis.
Echipamente de gătit
cuptor
blender
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!