Topeste untul intr-o cratita sau la microunde si lasa-l sa se racoreasca. Bate albusul spuma, cu un praf de sare, intr-un vas perfect curat si uscat .
Pune zaharul si mixeaza in continuare, la putere minima.
Amesteca faina cu nucile si toarna acest amestec peste albusurile batute. Amesteca usor compozitia cu o spatula/lingura. Inglobeaza apoi untul.
Incinge cuptorul la 180 grade C. Taie un coltisor dintr-o punga de plastic si umple-o cu aluat. Formeaza mici gramajoare pe tava tapetata cu hartie de copt.
Coace fursecurile cca. 10 minute. Desprinde-le cu un cutit din tava. Aseaza-le apoi pe un platou si lasa-le sa se raceasca. Rupe ciocolata bucatele si topeste-o la bain-marie sau la microunde. Las-o putin sa se racoreasca. Bogdi era fooarte captivat de ceea ce facea.
Lipeste fursecurile, cate doua, cu ciocolata. Tine-le intr-o cutie pana a doua zi, cand devin mai fragede...si cand lumina e mai buna pentru poze.
Comentarii (12):
Eu le umplu cu crema din galbenusuri pe abur cu margarina...se topesc in gura
Foarte gustoase si usor de facut.
O idee pentru a folosi albusurile ramase de la cozonac.
O sa ii placa Mosului
E FOARTE BUNA
Mi-au iesit foarte bune!!!!!
Foarte buna
Am sa le fac si eu mine
Este buna dar putea sa fie mai buna daca mai aduga ceva
Cele mai bune wow !!!!!!!
ARATA SUPER............