Fursecuri cu nuci, banane si ciocolata

Altele
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Nucile se prajesc usor la cuptor, se pun deoparte 15 bucati de miez intregi, restul se curata de pielite si se toaca marunt.
  • Bananele uscate se maruntesc, 15 feliute intregi se pun deoparte.
  • Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate, mai putin zaharul brun, adica: faina integrala, sarea, zaharul vanilat, bicarbonatul, praful de copt, nucile, bananele si ciocolata.
  • Untul la temperatura camerei se amesteca cu zaharul brun se adauga si oul.
  • Se amesteca bine, apoi se adauga mixul de faina si nuci obtinem o compozitie de genul acesta, pe care o dam la frigider pentru 1 ora.
  • Dupa o ora scoatem aluatul de la frigider si punem cate o lingurita de aluat in tava acoperita cu hartie de copt, deasupra gramajoarelor punem cate o jumatate de miez de nuca sau cate o feliuta de banana.
  • Dam la cuptor pana se rumenesc si astea sunt sunt tare bune si gustoase crocante iar nucile dau o aroma deosebita acestor fursecuri.

Punctează această reţetă

AAndreea Chinesefood

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Rapid si bun

am gătit această rețetă
abuz