Fursecuri cu nuci, banane si ciocolata
Ingrediente
6
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Nucile se prajesc usor la cuptor, se pun deoparte 15 bucati de miez intregi, restul se curata de pielite si se toaca marunt.
- Bananele uscate se maruntesc, 15 feliute intregi se pun deoparte.
- Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate, mai putin zaharul brun, adica: faina integrala, sarea, zaharul vanilat, bicarbonatul, praful de copt, nucile, bananele si ciocolata.
- Untul la temperatura camerei se amesteca cu zaharul brun se adauga si oul.
- Se amesteca bine, apoi se adauga mixul de faina si nuci obtinem o compozitie de genul acesta, pe care o dam la frigider pentru 1 ora.
- Dupa o ora scoatem aluatul de la frigider si punem cate o lingurita de aluat in tava acoperita cu hartie de copt, deasupra gramajoarelor punem cate o jumatate de miez de nuca sau cate o feliuta de banana.
- Dam la cuptor pana se rumenesc si astea sunt sunt tare bune si gustoase crocante iar nucile dau o aroma deosebita acestor fursecuri.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Rapid si bun
am gătit această rețetă
Punctează această reţetă