Fursecuri cu nuci, banane si ciocolata
Ingrediente
6
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Nucile se prajesc usor la cuptor, se pun deoparte 15 bucati de miez intregi, restul se curata de pielite si se toaca marunt. Bananele uscate se maruntesc, 15 feliute intregi se pun deoparte. Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate, mai putin zaharul brun, adica: faina integrala, sarea, zaharul vanilat, bicarbonatul, praful de copt, nucile, bananele si ciocolata.
Untul la temperatura camerei se amesteca cu zaharul brun, se adauga si oul, se amesteca bine, apoi se adauga mixul de faina si nuci.
Obtinem o compozitie usor moale, pe care o dam la frigider pentru 1 ora. Scoatem aluatul de la frigider si punem cate o lingurita de aluat in tava acoperita cu hartie de copt, deasupra gramajoarelor punem cate o jumatate de miez de nuca sau cate o feliuta de banana.
Dam la cuptor pana se rumenesc.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Fara aspect
anonymous
Foarte bune
anonymous
URAT
anonymous
Super o voi incerca
anonymous
Bunnnnnnnnnn
Punctează această reţetă