Amestecam ouale cu o lingura de apa, la care adaugam zaharul, esentele de vanilie si coaja de lamaie, mixam foarte bine. Treptat adaugam uleiul si mixam in continuare.
Incorporam faina amestecata cu praful de copt si cele trei linguri de nuca de cocos. Aluatul obtinut nu este nici lichid dar nici tare, cat sa stea pe lingura ca in imagine.
Cu mainile unse cu putin ulei, formam din aluat bilute de aproximativ 3 cm diametru, pe care le asezam la distanta pe hartia de copt intrucat fursecurile cresc.
Le coacem in cuptor preincalzit la pana devin aurii si rumene pe talpa. Pentru a le decora, topim ciocolata si le ornam.
...se coc la cuptor pana cresc ca semilunele, sa ramana albe... de preferat fara nuca de cocos... aluatul final sa fie de consistenta lobului urechii !!!
Sabina, ai obsesii ??? Ce adaugi ??? "esentele de vanilie"??? Care ??? Toate ??? Cate ??? Si "coaja de lamaie" ??? Rasa, intrega, feliata, ... ??? Habar nu ai ce postezi. Esti "VARZA" !!! Neam de neamul tau n-a gatit aceasta reteta !!! Decat sa postezi aberatii, mai bine fa copii. Poate-ti reuseste !!!
Comentarii:
...se coc la cuptor pana cresc ca semilunele, sa ramana albe...
de preferat fara nuca de cocos...
aluatul final sa fie de consistenta lobului urechii !!!
Sabina, ai obsesii ???
Ce adaugi ???
"esentele de vanilie"???
Care ??? Toate ??? Cate ???
Si "coaja de lamaie" ???
Rasa, intrega, feliata, ... ???
Habar nu ai ce postezi.
Esti "VARZA" !!!
Neam de neamul tau n-a gatit aceasta reteta !!!
Decat sa postezi aberatii, mai bine fa copii. Poate-ti reuseste !!!
Trebuie facuta .
Buuuneeee
F, bun
Le-am incercat si sunt super. De craciun am sa fac :D cu cocos cu nuci cu de toate :D
Excelent!foarte bun!