Se framanta un aluat omogen din faina, praful de sare, coaja de lamaie, oul, margarina si zaharul pudra. impartit aluatul in doua si jumatate lasat simplu iar cealalta jumatate am amestecat-o cu cacao.
Intindem foaia cu sucitorul intr-un strat mai grosut (5 mm), apoi se taie forme diferite, dupa preferinte. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si tapetata cu faina.
La fel procedat si cu foaia de cacao. Se dau la cuptorul preincalzit la foc mijlociu 10-15 minute.
Se scot din cuptor se lasa putin sa se raceasca si se dau prin zahar pudra, sau se lipesc cate doua cu gem intre ele.Sunt o nebunie de fursecuri, foarte fragede si delicoase.
Comentarii:
Foarte bune
Le-am facut impreuna cu fiul meu de 4 ani - sunt super usor de facut si minunat de delicioase!
Excelente de not 10
Cool
Arata super. o incerc acum
Foarte multumita
Buneee
Arata foarte bine!
Arata excelent
Extraordinare