Pe masura ce ne apropiem de sarbatorile de sfarsit de an, ne distram prin integrarea magiei Craciunului in retetele noastre. Dovada sunt si aceste mici bezele in forma de caciula lui Mos Craciun.
Bateti albusul cu jumatate din cantitatea de zahar. Cand incepe sa se lege, adaugati si cealalta jumatate de cantitate de zahar. Bateti pana cand bezeaua formeaza "cioc"
Luati o lingura de bezea alba, apoi colorati restul de bezea in rosu.
Formati palarii rosii de bezea pe o foaie de copt. Folosind o foarfeca, taiati varful fiecarei palarii, apoi faceti mici ciucurasi din bezea alba pe fiecare caciulita.
Coaceti 75 minute la 120°C.
Se topeste ciocolata alba si se inmoaie baza caciulitei in ea. Apoi se da prin nuca de cocos rasa. Faceti acelasi lucru si cu ciucurasul alb al caciulitei.
Comentarii:
Arata excelent si nu sunt greu de facut.O reteta grozava!