Bezele cu nuca
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Intr-o cratita mai mare, care va merge pe baia de aburi, se bat albusurile spuma , se adauga treptat zaharul si se bate in continuare pana acesta se topeste si se formeaza o spuma densa ce nu curge de pe tel.
- Se pune cratita pe aburi si se fierbe inca 15 inute pana se ingroasa bine spuma, apoi se adauga aromele si nuca macinata , se amesteca de 2- 3 ori apoi se da deoparte.
- Rece se ia cu o lingurita compozitie si se formeaza gramajoare in tava cu hartie de copt bineintels se poate folosi posul.
- Se coc in cuptorul bine incis, dupa 5 minute focul se da la mic si se lasa bezelele pana se usuca bine si crapa usor la suprafata.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 1314Kcal
- Carbo: 127.2g
- Grăsimi: 76.6g
- Grăsimi sat.: 6.9g
- Proteine: 22.3g
- Fibre: 6.8g
- Zahăr: 117.2g
- ProPoints: 36
- SmartPoints: 54
Informații nutriționale pentru 1 porție (280g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Intotdeauna sunt binevenite ... miam miam
anonymous
Bune
anonymous
Bravo gospodinei
Punctează această reţetă