Pentru un desert super ușor și rapid, faceți acest flan de cocos la multicooker! După numai 15 minute, vei găsi un flan ultra moale, gurmet și caramelizat așa cum ne place nouă ♥
Ceva care să încânte toată familia, fără excepție.
Vă explicăm în detaliu toți pașii de urmat chiar mai jos ↓ ↓
1 tava cu arc cu diametrul de 18 cm (sau tava de la multicooker)
Preparare
Dacă vreți să faceți caramel de casa: într-o cratiță topiți zahărul cu puțină apă și lăsați până se formează caramelul. Turnați imediat pe fundul cratiței.
Amestecați ouăle, sarea și laptele condensat îndulcit cu un tel. Adăugați laptele și amestecați bine pentru a se încorpora.
La final adăugați amidonul de porumb și nuca de cocos rasă și amestecați bine.
Turnați amestecul de flan în formă, peste caramel.
Puneți tava în coșul pentru abur de la multicooker. Turnați cei 400 ml de apă în fundul rezervorului apoi puneți coșul în rezervor.
Programați multicookerul la gatire manuală, apoi la gătit sub presiune. Setați cronometrul la 15 minute, apoi închideți.
După 15 minute, este gata! Se lasă forma la răcit apoi se dă la frigider pentru 3 ore. Când flanul este rece, se transferă pe o farfurie.
Comentarii:
Eu am Multicooker de la Philips. Oare merge preparat și in el?
Aveți și rețeta pt diabetici?
Multumesc