Pastele cu cremă de ricotta și busuioc sunt opțiunea perfectă pentru o cină rapidă și foarte gustoasă. Un fel de mâncare unic și irezistibil pregătit în câteva minute. Combinația divină de ingrediente a dus la o aromă intensă și echilibrată. Este, de asemenea, o opțiune vegetariană, astfel încât toată lumea se poată bucura de această rețetă fără restricții. Consultați pașii mai jos și bucurați-vă!
Între timp, se prepară crema. Se separă toate ingredientele.
Apoi puneți-le în vasul blenderului.
Se bate până devine cremos. Gustați și ajustați condimentele dacă este necesar.
Odată ce pastele sunt al dente, se scurg, dar se păstrează puțină apă. Se pune smântâna și puțină din această apă în tigaie la foc mediu. Se lasă să se îngroașe.
Cât timp se păstrează pastele cu cremă de ricotta și busuioc? Se păstrează în frigider timp de până la 3 zile. Reîncălziți-le în tigaie cu puțină apă pentru a obține o consistență cremoasă.
Pot folosi alte tipuri de paste? Desigur, utilizați paste scurte sau lungi, cum ar fi tagliatelle, spaghete, penne rigate, rigatoni, mezzi rigatoni, paccheri.
Pot înlocui smântâna în această rețetă? Da, folosiți cremă de brânză Philadelphia.