Paste "scoica" cu sos de rosii si busuioc

Paste scoica cu sos de rosii si busuioc
Antreuri
2 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare40 min
Gătire30 min
  • Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.

    In timp ce pastele fierb "confectionam" sosul.Taiem ceapa marunt , usturoiul il zdrobim si le calim in ulei.Adaugam pasta de tomate, zaharul si putina apa .Lasam pana cand sosul scade apoi adaugam busuiocul si condimentam dupa gust cu sare si piper.

    Dupa ce pastele au fiert le spalam sub jet de apa rece, le lasam la scurs si apoi le asezam intr-un vas si turnam sosul de rosii peste ele.

    Asezonam cu patrunjel verde tocat marunt si sevim calde.
MMaria mihalache

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
04/10/2019

Excelente!!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
03/10/2014

Excelenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) abuz
23/09/2014

Delicios asta am sa gatesc astazi!multumesc!!

(0) (0) abuz
22/09/2014

F.buna

(0) (0) abuz
wald_alex, 22/09/2014

De ce trebuie adaugata apa daca sosul oricum scade? Si prepararea unui sos adevarat este altceva. Si as recomanda busuioc proaspat se gaseste si iarna...

(2) (0) abuz
21/03/2014

Am incercat aceasta reteta si chiar este buna

(0) (0) abuz
30/08/2013

Ieftin si bun

(0) (0) abuz
17/07/2013

F b

(0) (0) abuz
10/07/2013

Bune rau!

(0) (0) abuz
14/04/2013

Excelent!!!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2