Petitchef

Paste "scoica" cu sos de rosii si busuioc

Antreuri
2 porții
40 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.

    In timp ce pastele fierb "confectionam" sosul.Taiem ceapa marunt , usturoiul il zdrobim si le calim in ulei.Adaugam pasta de tomate, zaharul si putina apa .Lasam pana cand sosul scade apoi adaugam busuiocul si condimentam dupa gust cu sare si piper.

    Dupa ce pastele au fiert le spalam sub jet de apa rece, le lasam la scurs si apoi le asezam intr-un vas si turnam sosul de rosii peste ele.

    Asezonam cu patrunjel verde tocat marunt si sevim calde.


Întrebări:




Comentarii (17):

04/10/2019

Excelente!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/10/2014

Excelenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
23/09/2014

Delicios asta am sa gatesc astazi!multumesc!!

(0) (0) Abuz
22/09/2014

F.buna

(0) (0) Abuz
wald_alex, 22/09/2014

De ce trebuie adaugata apa daca sosul oricum scade? Si prepararea unui sos adevarat este altceva. Si as recomanda busuioc proaspat se gaseste si iarna...

(2) (0) Abuz
21/03/2014

Am incercat aceasta reteta si chiar este buna

(0) (0) Abuz
30/08/2013

Ieftin si bun

(0) (0) Abuz
17/07/2013

F b

(0) (0) Abuz
10/07/2013

Bune rau!

(0) (0) Abuz
14/04/2013

Excelent!!!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu cremă de ricotta și busuioc
Paste cu cremă de ricotta și busuioc
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
2 porții
22 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează