Paste "scoica" cu sos de rosii si busuioc

Ingrediente
2
Preparare
Preparare40 min
Gătire30 min
- Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.
In timp ce pastele fierb "confectionam" sosul.Taiem ceapa marunt , usturoiul il zdrobim si le calim in ulei.Adaugam pasta de tomate, zaharul si putina apa .Lasam pana cand sosul scade apoi adaugam busuiocul si condimentam dupa gust cu sare si piper.
Dupa ce pastele au fiert le spalam sub jet de apa rece, le lasam la scurs si apoi le asezam intr-un vas si turnam sosul de rosii peste ele.
Asezonam cu patrunjel verde tocat marunt si sevim calde.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
W
wald_alex,
22/09/2014
De ce trebuie adaugata apa daca sosul oricum scade? Si prepararea unui sos adevarat este altceva. Si as recomanda busuioc proaspat se gaseste si iarna...