Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.
In timp ce pastele fierb "confectionam" sosul.Taiem ceapa marunt , usturoiul il zdrobim si le calim in ulei.Adaugam pasta de tomate, zaharul si putina apa .Lasam pana cand sosul scade apoi adaugam busuiocul si condimentam dupa gust cu sare si piper.
Dupa ce pastele au fiert le spalam sub jet de apa rece, le lasam la scurs si apoi le asezam intr-un vas si turnam sosul de rosii peste ele.
Asezonam cu patrunjel verde tocat marunt si sevim calde.
De ce trebuie adaugata apa daca sosul oricum scade? Si prepararea unui sos adevarat este altceva. Si as recomanda busuioc proaspat se gaseste si iarna...
Comentarii (17):
Excelente!!!!
Excelenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Delicios asta am sa gatesc astazi!multumesc!!
F.buna
De ce trebuie adaugata apa daca sosul oricum scade? Si prepararea unui sos adevarat este altceva. Si as recomanda busuioc proaspat se gaseste si iarna...
Am incercat aceasta reteta si chiar este buna
Ieftin si bun
F b
Bune rau!
Excelent!!!