Paste cu sos de rosii

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Prepar aceasta reteta cand vreau ceva rapid si delicios.

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Formati bilute potrivite din carnea de carnati, puneti-le intr-o tava si dati la cuptor la 180C/350F/gaz 4 pentru 20 de minute.
  • Tocati ceapa si ardeiul marunt, pisati usturoiul si caliti in putin ulei. Cand ceapa incepe sa devina translucida adaugati paprika si oregano.
  • Dati rosiile printr-o sita sa indepartati cotoarele si semintele (daca aveti rosii proaspete opariti-le, indepartati coaja si semintele si taiati in bucati mici). Turnati pasta de rosii obtinuta, peste ceapa calita si amestecati bine. Cand sosul a inceput sa fiarba scoateti chiftelele din cuptor si puneti-le in sos cu frunza de dafin.
  • Potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba pentru 10-20 de minute La final adaugati frunzele de busuioc. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurgeti apa si asezati frumos pe farfurie. Puneti sosul deasupra si veti obtine o minunatie pe o farfurie. :)
    POFTA BUNA!!!
CookWithAnaCookWithAna

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
05/05/2017

Pot sa fac fara carne?

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
22/03/2015

Recomand cu ardei copt

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
03/06/2014

Imi place :))))))))) am uitat in loc de carnati am pus salam

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
01/02/2014

Foarte bun si usor de facut.
Multumesc pentru reteta.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
25/01/2014

Excelent! Eu am adaugat si cateva ciupercute taiate marunt o data cu paprika si oregano.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
08/08/2013

No comment

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
07/03/2014

Foarte buna

(0) (0) abuz
05/12/2013

Naspa....

(0) (0) abuz
03/10/2013

Bune

(0) (0) abuz
22/09/2013

Fffffffffffff bun!!!!!!!!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3