Formati bilute potrivite din carnea de carnati, puneti-le intr-o tava si dati la cuptor la 180C/350F/gaz 4 pentru 20 de minute.
Tocati ceapa si ardeiul marunt, pisati usturoiul si caliti in putin ulei. Cand ceapa incepe sa devina translucida adaugati paprika si oregano.
Dati rosiile printr-o sita sa indepartati cotoarele si semintele (daca aveti rosii proaspete opariti-le, indepartati coaja si semintele si taiati in bucati mici). Turnati pasta de rosii obtinuta, peste ceapa calita si amestecati bine. Cand sosul a inceput sa fiarba scoateti chiftelele din cuptor si puneti-le in sos cu frunza de dafin.
Potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba pentru 10-20 de minute La final adaugati frunzele de busuioc. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurgeti apa si asezati frumos pe farfurie. Puneti sosul deasupra si veti obtine o minunatie pe o farfurie. :) POFTA BUNA!!!
Comentarii (21):
Pot sa fac fara carne?
Recomand cu ardei copt
Imi place :))))))))) am uitat in loc de carnati am pus salam
Foarte bun si usor de facut.
Multumesc pentru reteta.
Excelent! Eu am adaugat si cateva ciupercute taiate marunt o data cu paprika si oregano.
No comment
Foarte buna
Naspa....
Bune
Fffffffffffff bun!!!!!!!!