Paste cu sos de rosii
Prepar aceasta reteta cand vreau ceva rapid si delicios.
Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- Formati bilute potrivite din carnea de carnati, puneti-le intr-o tava si dati la cuptor la 180C/350F/gaz 4 pentru 20 de minute.
- Tocati ceapa si ardeiul marunt, pisati usturoiul si caliti in putin ulei. Cand ceapa incepe sa devina translucida adaugati paprika si oregano.
- Dati rosiile printr-o sita sa indepartati cotoarele si semintele (daca aveti rosii proaspete opariti-le, indepartati coaja si semintele si taiati in bucati mici). Turnati pasta de rosii obtinuta, peste ceapa calita si amestecati bine. Cand sosul a inceput sa fiarba scoateti chiftelele din cuptor si puneti-le in sos cu frunza de dafin.
- Potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba pentru 10-20 de minute La final adaugati frunzele de busuioc. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurgeti apa si asezati frumos pe farfurie. Puneti sosul deasupra si veti obtine o minunatie pe o farfurie. :)
POFTA BUNA!!!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
03/06/2014
Imi place :))))))))) am uitat in loc de carnati am pus salam
am gătit această rețetă
01/02/2014
Foarte bun si usor de facut.
Multumesc pentru reteta.
am gătit această rețetă
25/01/2014
Excelent! Eu am adaugat si cateva ciupercute taiate marunt o data cu paprika si oregano.
am gătit această rețetă