Paste cu sos de rosii

PASTE CU SOS DE ROSII
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Punem pastele la fiert in apa cu un praf de sare. Intre timp pregatim sosul de rosii. Tocam ceapa si o calim in putin ulei, cand devine aurie adaugam jumatate din cantitatatea de usturoi tocat marunt si rosiile date pe razatoare .
  • Condimentam cu sare, piper, fulgi de chili (sau boia). Lasam sa fiarba aproximativ 15 minute si adaugam restul de usturoi (pentru aroma), apoi oprim focul.
    Dupa ce pastele s-au fiert al dente , le scurgem de apa si punem in fiecare farfurie cate o portie. Adaugam in mijlocul pastelor sos de rosii si optional presaram parmezan si patrunjel.
SSabina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
05/07/2013

Reteta este ok

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
26/03/2014

Foarte bun

(0) (0) abuz
09/09/2013

E bun

(0) (0) abuz
08/04/2013

Cam prea easy! More complicat! oui!

(0) (0) abuz
07/04/2013

Reiw4ig

(0) (0) abuz
29/10/2012

Nu imi place ceapa calita , restul e ok

(0) (0) abuz
01/09/2012

Reteta buna pt. incepatori

(0) (0) abuz
05/06/2012

Najpa reteta

(0) (0) abuz
09/11/2011

Varza

(0) (0) abuz
07/10/2011

Super reteta , simpla si gustoasa

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2