Ingrediente: 200 gr carne de porc tocată 200 gr carne de vită tocată 6 ouă 1 cățel de usturoi 1 șalotă sare piper cimbru pătrunjel nucșoară 2 aluaturi de foietaj
Ingrediente: 2 foi de aluat brisée 250 gr ricotta 80 gr parmezan ras 2 oua 4 galbenusuri un albus o lingurita nucsoara sare piper o lingura ulei de masline 1...
Datorita aromei delicate insotita de un gust usor picant, ca urmare a amestecului de uleiuri esentiale care aduc a portocala, lamaie si camfor, nucsoara este un condiment rafinat, care se preteaza atat in preparatele sarate cat si dulci.
Ingrediente: 250 g paste care merg umplute, de tip scoici 500 g spanac, proaspat sau congelat 400 g crema de branza sau ricotta 60 g unt + 50 g faina 1/2 l...
Ingrediente: Pentru umplutura 500 g spanac 200 g feta 100 g cascaval 2 buc.usturoi Pentru sos bechamel 2 linguri unt 4 linguri faina 500 ml lapte putin cascaval...
Ingrediente: 250 g paste mici 250 g smantana 3 lingurite sos pesto 2 lingurite mustar sarat dijon 2 linguri ulei de masline pentru sos si una pentru ornat 100...
Prima masa a zilei de Paste ramane optiunea fiecaruia daca se vrea a fi una incarcata cu “de toate” sau mai lejera pentru a va putea bucura si de alte delicii culinare pe parcursul pe tot parcursul zilei si celei care urmeaza.
Ingrediente: catel de usturoi busuioc conserva de rosii, o lingurita de zahar, una de otet balsamic, sare si piper. 2 catei de usturoi 300 g spanac nucsoara,...
Ingrediente: Sos Ragu: 800 g carne tocata, amestec de vita si porc 1 ceapa 1 morcov dat pe razatoare 3catei de usturoi, feliute 1200 g de suc de rosii, sau...
Ingrediente: 400 g rigatoni 300 g spanac congelat si dezghetat 2 cani urda 2 felii de paine alba fara coaja jumatate de cana de lapte o cutie de rosii in...
Ingrediente: Pentru umplutura : 350 g ricotta sau urda dulce 400 g pure de spanac proaspat bine scurs deapa,sau pure de spanac congelat 1 ou putin ulei un catel...
Ingrediente: foi lasagna 500 g carne de vita tocata 300 g ciuperci 2 cepe 1 ardei rosu fulgi de ardei iute sau un ardei iute proaspat 2 conserve de rosii...
Ingrediente: 2 cani supa pui, 2 linguri ulei masline, 400 g carnat italian feliat, 2 catei usturoi, ½ lingurita nucsoara macinata, 350 g rapini, 350 g paste...