Paste cu sos bechamel
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Topim la foc mic 50 g unt,cand este complet topit dam la o parte cratita si adaugam toata faina amestecand rapid ca sa nu se faca cocoloase,il punem din nou pe foc mic si mai amestecam 3 minute dupa care adaugam treptat laptele, sarea, piperul si nucsoara,si amestecam pana devine crema fina,dupa care il luam de pe foc si il lasam cam 5 minute sa se raceasca. Paste: 300 g , sau orice paste, eu am pus penne.
- Pastele le amestecam cu cascaval cheder,mozzarela si legumele fierte%. Adaugam sosul bechamel. Le amestecam bine si le dam pentru 10 -15 minute la cuptor.
- Prajim pieptul de pui,dupa care adaugam usturoiul,paprika,rosmarinul si il prajim circa 10 minute in ulei incins.Dupa ce sa prajit bine se asezam peste paste.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Combinatie extrem de nesanatoasa.
anonymous
Vizualizati intai ingredientele si comparati cu modul de preparare. De unde legume, pui, branzeturi!?!? Halal reteta.
anonymous
Nu este reteta integrala

constanta_s2014
N-ai pus ingredientele decat pentru sosul bechamel. Restul unde sunt, care sunt? Trebuie sa ghicim?
anonymous
Nu sunt evidentiate toate ingredientele
anonymous
Sant excelente
Punctează această reţetă