Paste cu sos de gorgonzola,pere si nuci pecan

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se fierb Pastele al dente Apa cu Sare, se strecoara si se pastreaza calde. Intre TIMP soi feliaza PERELE, soi calembour INTR non vas si se acopera cu suc de Mere.
  • Se blanseaza 4-5 pe minute Foc modérée soi Adauga crème fraîche, soi si se amesteca scurt il deoparte.
  • Se blanseaza 4-5 pe minute Foc modérée soi Adauga crème fraîche, soi si se amesteca scurt il deoparte.
  • Se încinge uleiul si se dunstuie CEAPA Pina devine sticloasa. Se Adauga PECAM nucile, sucul de lamîie si salvia. Les SOS Se Adauga Pérèle, se amesteca USOR.
  • Se Adauga la gorgonzola amestecul de mai sus si se lasa sa fiarba USOR pe foc modérée Pina Brinza începe une sé cu Sare topi.Se condimenteaza SOSUL si piper.
  • Se amesteca Pastele cu sos, soi orneaza.

Punctează această reţetă

MMayaEsprit

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: