Paste cu sos de gorgonzola,pere si nuci pecan
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se fierb Pastele al dente Apa cu Sare, se strecoara si se pastreaza calde. Intre TIMP soi feliaza PERELE, soi calembour INTR non vas si se acopera cu suc de Mere.
- Se blanseaza 4-5 pe minute Foc modérée soi Adauga crème fraîche, soi si se amesteca scurt il deoparte.
- Se blanseaza 4-5 pe minute Foc modérée soi Adauga crème fraîche, soi si se amesteca scurt il deoparte.
- Se încinge uleiul si se dunstuie CEAPA Pina devine sticloasa. Se Adauga PECAM nucile, sucul de lamîie si salvia. Les SOS Se Adauga Pérèle, se amesteca USOR.
- Se Adauga la gorgonzola amestecul de mai sus si se lasa sa fiarba USOR pe foc modérée Pina Brinza începe une sé cu Sare topi.Se condimenteaza SOSUL si piper.
- Se amesteca Pastele cu sos, soi orneaza.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă